گوشت گوسفند نژاد سنگسری
درباره گوسفند سنگسری :
گوسفند سنگسری نوعی نژاد منحصر بفرد از دام سنگسری و از انواع نژاد گوسفند گوشتی در ایران است. خاستگاه گوسفند سنگسری مراتع عشایر ایل سنگسر در شهرستان مهدیشهر و تعدادی از استانهای همسایه است. نژاد گوسفند سنگسری، بدلیل ظرافت, قدرت زیاد و مقاومت در مقابل عوامل محیطی، مورد توجه محققین قرار گرفتهاست بطوری که این نژاد موضوع چند پایان نامه دانشگاهی بودهاست. همچنین گوسفندان سنگسری از حیث پرواری بینظیراند و محصول گوشت آنها تقریباً ٪۶۰ وزن گوسفند پیش از ذبح شدن است. گوشت گوسفند سنگسری به عنوان بهترین و لذیذترین گوشت گوسفندی ایران شناخته شده می باشد.
توانایی شرکت در زمینه تهیه و توزیع گوشت گوسفندی :
با توجه به اینکه اعضای شرکت تعاونی ( عشایر ایل سنگسر ) در حدود ۳۴۰۰۰۰راس دام را تحت پوشش دارند، شرکت با استفاده از این پتانسیل نسبت به خرید دام قابل فروش عشایر و ارائه آن به بازار اقدام می نماید. از آنجاییکه دامهای عشایر سنگسر در حدود ۴ ماه از سال در بهترین مراتع ییلاقی سلسله جبال البرز چرا می کنند، گوشت گوسفندی فوق در رسته گوشت ارگانیک نیز قرار می گیرد. این شرکت با استفاده از ظرفیت کشتارگاههای موجود در شهرستان و با نظارت دامپزشکی گوشت بهداشتی را تولید و با استفاده از ماشینهای حمل گوشت نسبت به انتقال آن به کلیه مناطق کشور اقدام می نماید.